1000 de motive să votezi Luchian

Screenshot_2016-05-23-16-09-37

Sinopsis.

Arăt j’acuzator cu degetul spre Dragoş Luchian :

1. Este componentul echipei care a secat Bacăul de resurse financiare, la fel cum a secat Insula de agrement de apă.

2. Este discipolul cel mai talentat al lui Stavarache. A fost adus in politica băcăuană de Stavarache şi pus pe rând consilier şi viceprimar. ( a fost la un moment dat singurul vice ).

3. A fost făcut senator de către Stavarache şi trimis la Bucureşti.  Tot Stavarache l-a invățat să se lege la şireturi inainte de a intra in teren.

4. Seamănă leit cu Iohannis şi aplică aceeaşi strategia ….”Fals cu Fals ”

5. Deține un record in construcții : Nu de cel mai rapid bloc construit, nici de cel mai futuristic…ci de cel mai ieftin bloc personal construit. Cu aprox. 200 euro/metru pătrat. In timp ce muritorii il construiesc cu aprox. 500 euro/m.

6. Din păcate ştie administrație. Are o tehnică proastă, deficitară cu deprinderi formate de la penalul Stavarache.
Din experiența de antrenor vă spun că mai bine selectezi un sportiv de la zero, şi il formezi tu…decât să preiei un sportiv de la alt antrenor, cu greşeli tehnice majore, ireparabile. Scoarța cerebrală se „resetează” greu.

7. Ştie să numere până la 7. „Unu,doi,trei,patru,cinci, case…şapte „.

8. Este afacerist. Un afacerist are intotdeauna mirosul banului…il simte cum simte rechinul mirosul de sânge. Vrea să şi-l insuşească şi, instinctiv vrea să işi inmulțească averea. Accesul lui la banul public…un flagel pentru populație.

9. In timp ce era viceprimar, a avut afaceri imobiliare cu fostul prefect Claudiu Şerban…colegi de partid. Imoral.

10. A semnat impreună cu penalul Stavarache pentru inchiderea fabricii Sonoma şi a băut champagnie la deschiderea Cora. Astfel, a desființat 850 locuri de muncă şi a inființat 300. A vândut leul cu 50 de bani. Iar acum ne promite reindustrializarea Bacăului.

11. Este inrudit cu oameni din lumea interlopa şi are in anturajul apropiat cămătari, recuperatori şi foşti hoți de Germania. ( Ca să mai pot ieşi pe stradă, nu dau nume…doar la cerere).

12. A semnat pentru inchiderea Stadionului Municipal.

13. Are stofă de actor.  A jucat in filmul „Hoțul cinstit „. Unde fura tablouri, iar telespectatorul se bucură şi ii ține pumnii ca să nu fie prins.
Apucături ce trebuie eliminate din comportamentul votantului.

14. A tăcut părtaş, viceprimar fiind, in timp ce penalul Stavarache pompa bani către asociațiile sportive prietene PNL-ului, pe legea 350.
Numai Asociaţia Top Sport Bacău a primit din 2007, 27 de milioane de lei, pentru susţinerea echipei de handbal Ştiinţa, chiar dacă nu a avut Certificatul de Identitate Sportivă (CIS), act cerut obligatoriu chiar şi de Consiliul Local Bacău.

15. A participat activ la distrugerea sportului băcăuan. Acum ne promite proiecte.

16. Este complice, pentru că a fost viceprimar in „boala” Spitalului Municipal.
Spitalul Municipal, singurul spital de stat din țară, de dupa ’89,  ce a fost construit de la zero.
Spitalul trebuia să se inaugureze in anul 2012 la alegeri. In campanie li s-au promis oamenilor analize gratuite.
Bineințeles că asta nu s-a intâmplat.

17. Face parte dintr-o generație de politicieni ce a condus Bacăul la pierderea a 10 milioane de euro din fonduri europene, astfel, proiecte ca strada Milcov, Insula de Agrement, etc. au fost lăsate ani la rând in paragină.

18. Are pe lista de consilieri, oameni ce au trăit numai din funcții politice. Oameni ce iau cărat, la propriu,  plasele lui Stavarache iar acum sunt vârfuri de atac in „noua echipă”. In frunte cu megastarul Mircea Fechet. Mai mult, este susținut de penalul Lucian Ciubotaru.

19. Din cauza lui şi a găştii ce a condus Bacăul in ultimii 12 ani, m-am implicat eu in politică, in loc să-mi văd de viața mea sportivă.

20. Ne-a ajutat să rămânem pe cap cu ditamai halda de fosfogips iar acum plantează, electoral, copăcei in parcul Gherăieşti.

Restul motivelor până la 1000, in următoarele articole.

PS: Pt echipa PNL : sudalme şi anateme primesc pe „www.primariabacau.ro”

3 păreri la “1000 de motive să votezi Luchian

  1. In filmul „Hotul cinstit” a jucat Nastase iar fabrici am mai avut si au fost trecute pe numele rudelor unui fost PSD-ist, sa i fie tarana usoara. Iar faptul ca a avut o afacere nu e chiar rau, spre deosebire de altii care au fost si sunt angajati, ei si/sau nevestele lor pe la diverse institutii publice sau figureaza pe statul de plata ai unor senatori/deputati. Prefer sa votez un om care are ceva in delcaratia de avere decat unul care se plimba in masini scumpe si foloseste un parfum care costa cat salariul meu pe o luna, iar in declaratia de avere are la venituri obtinute 500 lei/an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *