Am cerut in CL demisia șefului Bazinului de Inot

received_343156726045161

In ultima ședință a Consiliului Local ce a avut loc la Centrul de Afaceri și Expoziții, i-am cerut in plen demisia șefului Bazinului de Înot.

Domnul Turtă Florin conduce acest serviciu public de 25 de ani. Domnia sa este la al patrulea primar până acum.
Domnul Turtă Florin locuiește dintr-o casă care a fost cândva magazia Bazinului…la cinci metri de Bazin… literalmente.

Nimic rău până acum…

Ca să nu lungesc articolul prea mult am să punctez motivele pentru care i-am cerut demisia :

-este un manager obosit, blazat și scârbit de tot ceea ce se întâmplă in jurul lui;
– nu vine la serviciu, decât când este anunțat că vine primarul sau când se plictisește acasă, deci este departe de a respecta fișa postului și programul de lucru;
– jignește, intimidează, și nu respectă angajații;
– a lăsat bazinul in derivă- cei care îl frecventează știu despre mirosul de la toaletă, despre mizeria de la dușuri, despre unii angajați care se adresează necorespunzător clienților ;
( toate acestea au fost până de curând când altcineva a reușit să îndrepte neregulile)
-folosește angajații in scop personal ( la tuns gardul casei, la dat zăpada din curte, la dat mâncare la găini)
Și multe altele.

După ce am spus toate acestea in ultima ședință de CL, a doua zi, domnul Turtă a fost atât de afectat încât a pus gardianul de serviciu, care trebuie să păzească Bazinul, să îi ducă gunoiul din curtea casei lui.
Sunt dezgustat și mă încearcă și un sentiment de milă pentru sărmanul gardian.

Personal mi se pare că domnul Turtă este in alt film.

Nu-mi face plăcere deloc să cer demisia unui om.Nu contestă nimeni calitățile dumnealui din trecut. Nu vrea nimeni să lase pe cineva fără pâine, dar, consider că o astfel de instituție publică are nevoie de un manager care să respecte angajații, un manager cu forță de muncă și idei, un manager care să muncească mai mult decât subalternii.

Din păcate domnul Turtă este definiția vie a ceea ce înseamnă sinecură și sinecurism. Adică cu cât muncești mai puțin cu atât să câștigi mai mult. Programul domnului care șefuiește Bazinul de 25 de ani, este cam de două ore pe zi, dar nu in fiecare zi.

Sper ca domnul Turtă să aibă bun simț și să nu mai țină de scaun. Sper să aibă înțelepciunea și să accepte că vine o zi când trebuie să cedezi locul altuia mai tânăr și cu forță de muncă. Toate acestea pentru binele oamenilor care frecventează Bazinul.

PS : nu urmăresc și nici nu mă interesează postul dumnealui. Doar mă autosesizez și nu pot închide ochii la neregulile din Bazin.
Nu vreau ca istoria să mă condamne că am fost ales consilier local și nu am condamnat astfel de tipologii de management in instituții publice.

O părere la “Am cerut in CL demisia șefului Bazinului de Inot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *