Bătaie cu sânge la PNL Bacău

După cum știu toți cei aproximativ șapte miliarde de locuitori ai planetei, vineri a avut loc finala centurii de aur în cadrul PNL Bacău.
Câștigătorul, odată cu centura de aur, a primit și titlul de președinte al municipalei PNL.

Atențiune , urmează un pamflet!

Înscriși în concurs au fost cinci pugiliști liberali, care mai de care mai bine pregătit și mai musculos….Dar, au aruncat prosopul înainte de a intra în ring.

Meciul vedetă s-a desfășurat între Dragoș Luchian ( candidat pentru fotoliul de primar, la alegerile locale ce au trecut ) și Mircea Fechet, actual consilier local.

Înaintea meciului, la conferința de presă s-au făcut declarații specifice boxerilor : amenințări, exces de ego , laude nefondate.
S-a subliniat cu litere de aur cât de buni sunt toți pugiliștii clubului PNL Bacău. Cât de multe au realizat ei și cât de norocoși suntem noi muritorii să fim contemporani cu ei.

Cei doi finaliști dar și alți membri din echipajul celor doi, au adus aminte de KO-uri memorabile aplicate orașului, cum ar fi : Spitalul Municipal, Insula de Agrement, Theaterstock, strada Milcov, etc.

Pe parcursul meciului de box liberal, cei doi cocoși și-au aplicat tot felul lovituri. Directă de dreapta, (cu stânga le-a interzis regulamentul partidului să lovească), uppercut, croșeu, dar și lovituri interzise.

Fiind mai mic de statură, boxerul Mircea Fechet a lovit mult cu fruntea in buricul adversarului dar și cu pumnul sub centură, și a fost ușor penalizat de arbitru.

Tot arbitrul (Ionel Palăr, președintele organizației județene PNL Bacău) a fost acuzat din public că l-ar fi favorizat pe Fechet și că nu ar fi luat în calcul câteva lovituri clare ale lui Dragoș Luchian.

Acesta, după un joc de picioare a la Muhammad Ali, l-a lovit clar cu degetele in ochi pe mai tânărul Mircea. Lovitură tehnică de mare valoare și care i-ar fi adus multe puncte. Dar, nu a fost luată în considerare de către arbitrul Pălăr.

Crainic de ring a fost Cristian Manolache​, susținător al lui Dragoș Luchian.

El a reușit să bată recordul celebrului crainic american Michael Buffer, strigând, fără să respire, cinci minute : ” Doamnelor și domnilor, vi-l prezint pe Dragooooooooș Luchiiiiaaaaaaan”.

Rundele au fost anunțate publicului de către Tudorița Lungu, care a făcut senzație apărând în ring intr-o superbă rochie galbenă cu șliț. ( Jurații emisiunii „Bravo, ai stil! ” au pus ochii pe ea )

Meciul a fost încordat, dar echipele de profesioniști au făcut să pară doar o joacă.
Sfaturile tehnice din colțul ringului nu au lipsit .

S-a remarcat fostul deputat Lucian Ciubotaru care la un moment dat i-a dat pontul de aur lui Luchian :
-Dragoș, mușcă-l de ureche! Mușcă-l cum l-a mușcat Tyson pe Holyfield.

Meciul s-a încheiat avându-l câștigător pe Luchian. El va fi pentru următorii patru ani președintele municipalei PNL Bacău.

Arbitrul partidei, Ionel Palăr, va disputa la rândul lui un meci cu nea Petrică Mihăilă ( un pedelist care aduce un pic la comportament cu Mr. Bean) pentru centura de aur a organizației județene a PNL.

După meci, cei doi pugiliști au declarat :

Mircea Fechet: ” Nu am fost in cea mai bună formă. M-am bazat prea mult pe Romeo Stavarache, dar acesta nu a fost în sală să mă susțină. În același timp am fost încurcat și de o balonare insuportabilă pe care mi-a creat-o fasolea de la masa de prânz.”

Dragoș Luchian: ” Îmi pare rău de Mircea, dar a jucat murdar. Pentru că nu ajungea să mă lovească cu pumnul în piept, adică lovitura Băsescu, m-a tras de părul de pe picioare de nenumărate ori. Cu toate astea am să-i ofer revanșă peste patru ani, până atunci îi doresc să fie cu minte. ”

Eu vă salut ………..dulce-acrișor,
Adrian sunt……………….antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *