De joi sunt consilierul tău local

Screenshot_2016-06-25-11-01-08

După ce am avut direct de suferit in urma administrației liberale, m-am hotărât să nu mai stau deoparte să mă plâng şi să mă implic.

M-am alăturat lui Cosmin Necula cu care am avut discuții nenumărate despre ce au făcut rău liberalii şi despre ce trebuie să facem noi bine. In special pe domeniul sportului…domeniul meu de suflet, unde am 30 de ani de activitate, dar şi despre probleme generale ale urbei noastre.

Alături de Cosmin şi echipa lui, dumneavoastră, cetățenii, ne-ați dat gir şi ne-ați trimis, pe mine impreună cu opt dintre colegii mei , in parlamentul băcăuan, iar pe Cosmin pe fotoliul de primar.

Joi la ora 12.30 a avut loc la Centru de Expoziții şi Afaceri prima şedință a consiliului local de după alegerile din cinci iunie. Şedință de validare a primarului şi a consilierilor locali aleşi.

Incă de la intrarea in sală am simțit cum mă strânge cămaşa in spate. Mi-au apărut deodată parcă, flesh-uri cu toate prostiile şi deciziile anacronice care s-au luat in anii anteriori, de unii, in acea sală.
Am simțit miros de hienă pe scaunul unde m-am aşezat. Cred că era scaunul unui fost important membru al Consiliului.

In sală am văzut prezenți şi câțiva vechi politicieni din vechiul CL, care in imaginea mea parcă erau criminalii care s-au intors la locul faptei.( o spun in modul cel mai metaforic )S-au intors in CL să vadă bugetul mort şi crimele pe care le-au făcut.
Pentru că,nu ?…criminalul se intoarce intotdeauna la locul faptei.

Trăiesc cu o mare speranță că toate acestea vor disparea şi că deciziile se vor lua DOAR in folosul cetățeanului.
De şulfănari şi combinatori eu sunt sătul şi am fost de multe ori umilit de astfel de oameni.

Astăzi, cu mâna pe constituție şi pe biblie, am depus cu toții jurământul care sună cam aşa :

 „Jur să respect Constituţia si legile țării şi să fac cu bună-credinţă tot ceea ce stă in puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Bacău. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”

S-au ales şi viceprimarii : Dragoş Ştefan-ALDE şi Constantin Scripăț – PMP.
S-au stabilitit şi cele 5 comisii şi componența lor. Eu sunt secretar in comisia de invățământ, sport, culte, sănătate, cultura….

De astăzi responsabilitatea este uriaşă şi aşteptările foarte mari.
Nu va curge lapte şi miere, dar cu siguranță vom lupta pentru normalitate şi corectitudine.
Sloganul #SCHIMB imi va rămâne in minte pe toată durata mandatului.

De astăzi nu sunt consilierul doar a celor ce m-au votat. Sunt consilier local pentru toți cetățenii Bacăului.

De astăzi, alături de Cosmin Necula şi echipa lui,  lucrez in a aduce lucrurile la normalitate.

4 păreri la “De joi sunt consilierul tău local

  1. Felicitări!Asa cum te cunoaștem noi toți,sunt sigur ca ne vom îndrepta spre normalitate și spre corectitudine…Îmi doresc ca Bacăul sa devina un oraș puternic sa fim mândri ca locuim aici.Iti doresc putere de munca ,răbdare și sa faci ceva pt orașul asta asa cum ne dorim cu toții!

  2. Bună ziua. Felicitări! Puteți începe prin a vă cere scuze unor oameni pe care nu-i cunoașteți, dar pe care i-ați jignit în scrierile cu pretenții de pamflete. Da, chiar cred că o asemenea abordare ar fi un bun început. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *