Dudu, ministrul distracției in Bacău

Intr-un oraș mic ca Bacăul viața de noapte nu prea există, locurile unde te poți destinde alături de oameni de calitate le numeri pe degetele de la o mână.

Dar, norocul nostru că s-a născut Dudu. Un ardelean cu viză de Moldova.

Dudu administrează Berăria Valhalla. Acolo unde poți vedea tot felul de rețete ‘suferinde’ : papanași bolnavi de gigantism, fripturi de vită sângerânde, coaste de „baby pig” operate, parcă, cu precizie de doctorul Gheorghe Burnei și anesteziate cu mujdei de usturoi. Porții mari la prețuri mici.

Pentru cei mai sofisticați, mai apretați, Dudu a promis că va adăuga in meniu ceafă de pui, genunchi de râmă, aripioare de fluture, icre de scafandru…toate cu garnitură de chiloasă.

Vineri seara m-am dus cu doi colegi antrenori la Valhalla.
Menționez că intotdeauna am un trening călcat la dungă in portbagaj pentru atunci când sunt in anturajul antrenorilor.

Cineva mi-a șoptit că Dudu l-a invitat la cină pe băiatul ală cu strungăreața mare, de-i incape un făcăleț prin ea….Bosquito.

Ală de cântă ” Când eram băiat acasă, tare bine mai era/ Aveam o gagică grasă care mă iubea.”

Cu numai 4.50 euro, 5 dolari, 15 ruble sau 20 de lei, am primit un bilet pentru a mă bucura de aerul nostalgic. Cum cu o lună in urmă am avut bilete tot la Valhalla lui Dudu, pentru formația Azur…dar, din cauza unor probleme tehnice eu nu am mai putut ajunge…acum, la Bosquito am fost nevoit să mă distrez dublu.

La Valhalla am intrat moldovean și am ieșit viking.

N-o fi Dudu al nostru zeul Odin, dar dacă Dudu Georgescu, fotbalistul dinamovist, golgeterul all-time, a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a…dacă Klaus Iohannis l-a numit pe Dudu Ionescu consilier prezidențial…cred că Dudu Timofte de la Valhalla trebuie numit ministrul distracției in Bacău.

Eu vă salut………… dulce-acrișor
Adrian sunt……………….antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *