In 2017 va trebui să facem sport in stil european

received_346440699050097

Joia aceasta, am fost alături de primarul orașului Bacău, Cosmin Necula, și de o echipă formată dintr-o parte dintre oamenii care au lucrat sau care vor lucra la proiectul ” Bacău, oraș sportiv european” , in Parlamentul European. ( antrenori, lectori universitari, directori de Direcții de Sport, consilieri sportivi, etc)

La această festivitate, care a avut loc la Bruxelles, cu sprijinul europarlamentarului Cătălin Ivan, Bacăul a primit acest titlu alături de alte 14 orașe din Europa. Orașe unde sportul este o prioritate.

Acest titlu va obliga, practic, autoritățile locale să întărească politicile din sport. Ceea ce pe mine nu poate decât să mă bucure, sportul fiind domeniul meu de activitate.

In anul 2017 autoritățile locale băcăuane vor trebui să organizeze cât mai multe activități de sport de masă, in principal, sport pentru sănătatea băcăuanilor de toate vârstele.

Din activitatea sportului de masă, evident că se vor putea selecționa copii ce vor fi îndrumați spre sportul de performanță.

Investiția in infrastructură este și ea o prioritate.

Am încredere că pe lângă efortul făcut de primar și echipa domniei sale, atât Consiliul Local cât și populația Bacăului se vor implica activ in acest proiect.

Hai, Bacăul !

2 păreri la “In 2017 va trebui să facem sport in stil european

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *