” Nihaela, dragostea mea „

21

Incă de dimineață FB-ul bubuia cu discuții despre prestația Mihaelei Rădulescu de la emisiunea „Românii au talent ”.
Pentru că sunt uşor isteț dar şi naiv (să cred asta ) , m-am hotărât să fuck şi eu un articol. In primul rând nu înțeleg de ce sunt atât de surprinşi oamenii de atitudinea ei, care este vizibil în disonanță cu cea a Andrei !? Asta au şi vrut producătorii…ceva opus Andrei ( fata cu sânii mari dar naturali, draguță, talentată şi magnanimă) şi au adus-o pe Niha.

Ce nu ințeleg unii telespectatori este că jurații sunt puşi să fie total diferiți şi ca aspect şi ca personalitate şi ca atitudine, pentru a face show-ul mai colorat. Tot din motivul acesta sunt acceptați şi tot felul de concurenți, unul mai retard decât altul.

Aşadar, mie personal nu neapărat că mi-a plăcut atitudinea Nihaelei, dar mi s-a părut interesantă. Să fii pe placul tuturor, să incerci să fii populară şi drăguță, nu e foarte greu. Dar să spui lucrurilor pe nume, cu franchețe şi pragmatism şi să rişti să devii antipatic, nu mai e chiar atât de usor.Iți trebuie curaj. Eu ştiu ( n.m.: a se vedea articolele mele despre primar şi echipa lui ). 🙂 …hai, lauda-mă gură, că iți dau friptură !

E drept, stând pe canapea şi uitandu-mă ca Al Bunndy la tv, mi-au cam sărit chips-urile şi berea cu spumă de două degete, de pe tavă, când am vazut-o pe Niha că îl sărută pe puştiulică ăla. Şi nu de alta, dar mă rodea invidia…Mi-am spus în gând ( soția nu ştie să citească gândurile ):
” Al dracu’ să fii , băi pipilică, ti-a pus D-zeu mâna în cap !” .
Gestul poate fi considerat forțat, luat după vedetele americane ( Madonna cu Britnney Spears , etc ) , dar este de efect.
Nihaela joacă un rol acolo şi il joacă bine.

Nu ştiu de ce s-au mirat atât unii când au vazut-o cu sânii in făină !? Şi eu am rămas surpins dar nu de asta ci că mă gândeam :” Dacă pe vremea lui Ceauşescu, când eram putred de săraci şi când veneam de la piață, culmea ghinionului era să ți se spargă sticla de ulei peste punga cu zahăr, acum îmi spuneam, că ar fi fost culmea spectacolului să i se spargă siliconul în punga cu făină. ”

De ce a surpins atât de tare când i-a spus ăleia să mai slăbească 5 kg ? E doar o părere iar stilul direct i se potriveşte mânuşă, Nihaelei.
Mai mult, la ce se aşteapta lumea când Nihaela a facut schimb de sânge cu Felix care a venit destul de radiat din stratosferă? Să vedeți când o sări ăla din mezosferă, atunci Nihaela se va dezbrăca pe scenă iar eu am să schimb canalul şi am să o blestem. 🙂

Bărbat fiind, aştept să urce Felix până in mezosferă, să o contamineze pe Nihaela de nebunie şi să mă bucur şi eu de un show frumos. Că până la urmă despre asta este vorba la emisiunile de acest tip.

Aşa că, Nihaela, din partea mea ai un ” Da!! ” , mergi in etapa următoare ! :)( in ionosfera )

Să fiți cu minți……………şi fără frică……………….sunt insurat……..Niha, se-oftică !!!

2 păreri la “” Nihaela, dragostea mea „

  1. Adriane nu fi trist în ionosfera și mezosfera sunt vise așa ca ……. . Nihaela Cum îți place să îi zici are reminiscențe din relațiile precedente,fii te rog patriot și nu îi atribui totul austriacului. Dacă mergem pe intuiția ta deci Nihaela în antiteza cu Andra , atunci Andi (inteligent) în antiteza cu Bebe (actor)????????!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *