Sfincterul presei băcăuane

dexonline.ro: SFÍNCTER, sfinctere, s. n. (Anat.) Mușchi care închide sau strînge un orificiu.

Atențiune, urmează un pamflet !

PRELUDIU:
După ce au lăsat orașul Bacău, ca pe o căruță cu trei roți, in nămol, (și acum va dura ceva timp doar să o scoatem de acolo și abia apoi să o facem să meargă) liberalii băcăuani își folosesc cu disperare toate armele posibile pentru a ajunge iar la putere.

ARTA PÂRȚULUI (anexa 1 la Jurnalul unui geniu de Salvador Dali) : așa cum marele poet clasifica in opera sa tipurile de pârțuri după zgomot, miros și conținut, așa clasific eu, cu imaginație, tipurile de acțiuni trecute prin striațiile „sfincterului presei liberale”.

La Berăria cu Noroc (un loc chiar mișto… și le-aș recomanda patronilor să-și selecteze clientela) s-a ales „sfincterul presei băcăuane”. A acelei prese cu miros liberal. S-a ales corpul delict prin care se screm liberalii să pună mâna pe oraș.

Liderul liberalilor, (fostul viceprimar , Dragoș Luchian) a fost văzut pe terasa restaurantului sus menționat unde cu trei cârnați și două beri (pentru dilatare) l-a uns pe Ionuț Avram aka Coiuț Bairam (mare blogger de cartier) să scrie obsedant despre primarul orașului Bacău și echipa lui.

Pe deviza „Viaţă lungă, sănătoasă/
Pîrţul dacă-l laşi să iasă”
s-a contractat sfincterul striat și a început a flatula zgomotos…. pardon, a scrie.

A scris mințind despre incendiul de la groapa de gunoi, a scris sesizări mincinoase la ANI și la alte instituții ale statului, a scris despre toți și despre familiile lor până la a șaptea generație. A scris până s-a constipat și a dat in boală hemoroidală. Metaforic, din păcate.

Postludiu: mi-e tare greu să nu zic nimic când un sfincter striat și uns de liberali, aruncă cu gunoi in tot ceea ce încercăm să facem. Nu suntem perfecți, suntem perfectibili. Am o carieră in spate și niște rezultate notabile in sport iar un om fără serviciu și fără o meserie reală la bază aruncă cu anateme doar pentru că este „uns” să o facă.

Eu vă salut………….. dulce-acrișor.
Adrian sunt………………… antrenor.

2 păreri la “Sfincterul presei băcăuane

 1. Fără supărare
  Obiectiv va spun si nu cu răutate
  Orașul arată catastrofal
  Catastrofal
  E plin de seminte si cacat
  Dar dvs sunteti bine
  Dvs va merge bine
  Din ce in ce mai bine
  Dvs nu mergeți prin oras sa vedeti mizeria incredibila ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *