„Primarul- Stavarache a fost pedepsit de clanul Yakuza „

37

Cercetătorii englezi au descoperit de ce Romică are mânecile la costum mai lungi decât necesar.

După milioane de lire sterline investite in cercetare ei au ajuns la o descoperirie uluitoare :

„Secundarul” Romeo Stavarache, a fost pedepsit de clanul Yakuza!!!!

Ştim cu „tonții” că primarul Romeo Stavarache a fost in arest la domiciliu timp de şapte luni de zile, cercetat pentru fapte de corupție iar oraşul lui Bacovia a fost pe „chilot automat”.

TOTAL FALS !!!!

Ce nu s-a spus in presa băcăuna este faptul că primarul suspendat face parte din clanul YAKUZA şi, se ascundea în bârlog ca să nu fie linşat de mafia japoneză.
Pentru că nu a impărțit corect cu capii clanului câştigul produs, umblând la borcanul cu magiun din cămara oraşului. Pentru inceput, yakuzăului i s-a aplicat metoda „yubitsume ” (tăierea degetului mic de la mâna stângă ).

Pentru electoratul isteț, el işi ascunde semnul lăsat de capii clanului, prin lăsarea mânecilor de la costum, să ii atârne până la genunchi, astfel degetul tăiat să nu se vadă.

Ne bucurăm totuşi că Romică nu a trecut la islamism, unde i s-ar fi tăiat mâna cu totul.

Lui Romică-san, cum ii zic apropiații , i se citeşte seară de seară povestea „Balaurul cu cinci capete…..de acuzare !” …şi adoarme având coşmaruri despre „balaurul cu şapte capete” al lui Petre Ispirescu.

Un prieten de al lui din copilărie, mi-a mărturisit că incă de cănd avea câțiva anişori a mai fost o dată pedepsit de clanul Yakuza pentru că fura cărți…de credit… şi nu dădea din pradă mai sus, la copiii capilor. Atunci i s-a aplicat metoda circumcizia. Copiii il strigau „Furciapuk, tăiat la cuc ”
Cunoscutul scriitor australian Markus Zusak a scris şi o carte despre el: „Hoțul de cărți ” .

Băcăuanii nu vor să se trezească cu intreg clanul YAKUZA pe străzile oraşului şi ii cer primarului gestul suprem. Nu ! Nu, SEPPUKU….ci, DEMISIA !!!!

PS: Acest articol este un pamflet, ca şi situația politică actuala, a oraşului Bacău.

Să fiți cu minți……………şi fără frică………..Yakuza nu-l vrea pe Romică !!!

2 păreri la “„Primarul- Stavarache a fost pedepsit de clanul Yakuza „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *