Am #schimbat regulamentul de la Bazinul de inot

received_351060448588122

În ședința de ieri a Consiliului Local, pe lista celor 29 de puncte de pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul privind modificarea ROF-ului Bazinului de Înot.

Inițiativa ii aparține primarului Cosmin Necula, care după discuții cu mine și cu antrenorii, a înțeles că se poate și mai bine.

„Regulament de Organizare și Funcționare” a fost întocmit ultima oară, din păcate, după placul și interesul unora.

Câteva puncte au fost schimbate cu menirea de a-mi afecta mie personal activitatea ( n.m. : sunt antrenor de natație) pentru că făceam opoziție și semnalam destul de des șmecheriile dictaturii PNL. Din nefericire au afectat și activitatea altor antrenori.

La polul opus, unii antrenori cu cluburi private care erau în cârdășie cu liberalii, nu trebuiau să facă rabat de la nimic și aveau tratament preferențial. Atât de tarife cât și de program.

Părinții care urcau în tribune să își vadă copiii, trebuiau să plătească de fiecare dată o taxă de un leu.

Acum, toate acestea au dispărut. Odată cu ele programul atât pentru performanță cât și pentru agrement a fost gândit în așa fel, încât fiecare să își facă treaba, indiferent de simpatii politice, prietenii, relații sau fără relații. În final, nu am făcut decât să aducem în noul regulament lucruri absolut firești.

Publicul va putea acum să vină la Bazin, pentru inotul de agrement , începând cu ora șapte dimineața.

Înotătorii vor avea acces pe mai multe culoare la anumite ore și zile, fără restricții ilogice. Atunci când numărul celor de la agrement nu este mare.

Este STRICT INTERZIS ca instructorii primăriei să țipe, să jignească sau să se comporte urât, atât cu copiii cât și cu publicul. Este subliniat cu roșu în noul regulament.

Antrenamentele la sărituri în apă se pot ține până la ora 20.00 și nu până la 18.30 cum a fost in ultimii ani.

Desigur, regulamentul este perfectibil și pe parcurs se mai pot aduce modificări, dar cel mai important este că se pot simți, citindu-l : normalitate, respectul pentru oameni și sprijinul activității de performanță.

Am promis, ne-am ținut de cuvânt.
Urmează și alte lucruri interesante la capitolul natație și sport.

Hai, Bacăul !

4 păreri la “Am #schimbat regulamentul de la Bazinul de inot

 1. Buna initiativa!
  Apropo in 4 ani de cand merg cu copilul la bazin NICIODATA , NIMENI nu mi-a cerut bani pentru faptul ca stau la tribune, dar e adevarat ca UN antrenor TIPA cam mult la copii.
  Nu exagarati cu PNL si dictatura ca se intelege ca poate reveni alta dictatura cea de dupa ’89 …

 2. felicitari.fiica sotiei mele face naveta de la Buhusi si este antrenata de Domnul Matei.Sper ca acesti copiii talentati sa aduca revirimentul inotului bacauan!

 3. Orice schimbare e bine venita, mai ales de la tinerii bacauani!
  Acestui domn Pilat ar trebui sa inghita cate un Extraveral sau Xanax de fiecare data cand calca pe usa bazinului. La fel tipa si pe terenul de tenis, ziceai ca se transforma in taticul gibonilor…
  Asteptam mult mai multe schimbari din noua postura, domn antrenor! Eu unu’ cred in generatia mea, a noastra…
  Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *