Demisia primarului Necula?

Nimănui nu-i place când se oprește apa la robinete. Nimeni nu e fericit că din păcate se intâmplă in ultima vreme exact de sărbători. Simțim cu toții disconfortul creat de lipsa apei….și injurăm in gând situația.

Dar, ce vină are un om? Primarul.

Da, este la indemână, să-i spui : – Ești primar, rezolvă situația! Nu mă interesează cine este vinovat… vrem apă!

Dar, in același timp trebuie să fii corect, să te informezi și să ințelegi că :
1. Nu te poți pune cu natura ( pt că asta este cauza ultimei avarii)
2. Problemele actuale sunt din cauză că mulți ani pe nimeni nu a interesat să bage bani pe sub pământ, pentru că asta nu aduce voturi…. iar acum pocnesc țevile ca popcornul.
3. De când este primar a inceput demersurile pentru a repara situația.
4. Procedurile legale pentru un astfel de proiect durează. ( licitația, eventualele contestații pentru contractul de atribuire, soluționarea lor, etc)
5. Trebuie să recunoaștem că pare ghinion in formă pură să i se intâmple toate astea pe primul mandat de primar. In realitate…se intâmplă ce orice specialist in domeniu ar fi prevăzut :”- Dom’ le, conductele astea vechi de apă vor pocni cât de curând.”
Dar pe cine a interesat? Bine că nu s-au spart pe mandatele lor.

Și cel mai important lucru de ințeles este să nu cădem in capcana dușmanilor politici care speculează, profită de situația nefericită, și incearcă să puncteze politic…. cerându-i demisia.

Ok, facem un scenariu : Necula iși dă demisia… se fac alegeri anticipate și câștigă un liberal, un #rezistent sau mai știu eu cine…
Ce vor face? Vor aștepta să se finalizeze demersurile inițiate de primarul Necula privind rețeaua de apă.

Mi-e greu să cred că liberalii iși asumă acum un mandat, sunt sigur de fapt, că nimeni nu vrea.

Așa că : răbdare, incredere și să nu ne lăsăm manipulați.

Necula nu trebuie să-și dea demisia!!
Necula trebuie să stea și să termine ce a inceput!

Spor la treabă!

12 păreri la “Demisia primarului Necula?

 1. Dar ce-a inceput primarul si trebuie sa termine ?? Lozina asta,auzita la toti politicienii de prin tara,din 90 incoace, e apa de ploaie.. Evident, cel mai slab primar din istoria Bacaului,o sa vina si e sa zica ca mai are multe de facut, ca inca nu a terminat ce si-a propus,,, si multe alte vorbe goale ! Din nefericire,mai are inca doi ani de mandat,care vor trece al naibii de greu, dar si din fericire,vor fi ultimii lui doi ani ca si primar. Bacaul arata halucinant de urat, niciodata orasul asta n-a fost ingropat in gumoaie si balarii,asa cum e ingropat de acest primar fantoma ! Bantuie o fantoma in primaria orasului, cetatenii orasului sunt nemultumiti si dezamagiti , nu poti sa-ti bati joc de-un oras intreg , fara sa misti un deget, dar la promisiuni ,mereu primul ! Sa ne lase, sa se duca, el o sa ramana ca o pata neagra pt acest oras !!!

 2. Este praf în ochi va ascundeți neputința în termene de când a venit primarul a demarat….adica de 2 ani? Sincer credeți ca suntem toți prosti??

 3. Judecand dupa cele enumerate da, ar trebui sa avem rabdare, incredere… Dar mai poti soera ca vom trai CIVILIZAT, cand in fiecare zi e un adevarat pericol sa iti conduci masina din cauza atator gropi, cand nu poti sti daca dimineata cand te trezesti ai sau nu apa, cand in oras te sufoci de atatea gunoaie! Bacaul a ajuns un oras murdar , prafuit si urat! Un primar este ales sa gaseasca solutii pentru rezolvarea acestor probleme, de aceea i se mai spune „gospodarul sef”
  Mai usor cu promisiunile in campania electorala! Vrem un primar care sa faca mai mult , nu unul care sa promita frumos!

 4. Ce sa termine ce a inceput? El ca primar nu a început nimic, eu cred ca o sfârșească ca ceilalti doi primari.
  Demisia e cel mai bun sfârșit.
  Avem nevoie de un primar gospodar sa se vada ceva in urma mandatului. Cel puțin de se apuca de insula de agrement sa o termine, dar și acel proiect sa spart cum se sparg țevile de apă.

 5. Dragi Băcăuani mulți Primari ar fi trebuit să facă ceia ce face actualul Edil, avem nevoie de o fundație rezistentă pt a construi ceva care să dureze. Haideți să înțelegem ideile bune și să usținem oamenii bine intenționați. Este nevoie de timp pt a putea construi un lucru cât de mic ar fi acela.

 6. Domn’ consilier, ca veni vorba … dvs. ce proiecte ati propus/finalizat pentru urbea in care locuiti? Ati inceput/finalizat ceva? Ca nu prea imi amintesc … orice altceva in afara de job-ul pentru care sunteti platit (antrenor emerit …). Infrastructura, educatie, sanatate, curatenie, ecologizare, etc.

 7. Ati spus ceva legat de modul inteligent gasit de Primaria Bacau pentru a preveni accidentele provocate de polei? Acele pietricele aruncate pe strazi? Ati solicitat suspendarea vreunui contract care nu respecta calitatea?

 8. Orașul ăsta arata catastrofal
  Nici asta nu vedeți?
  Gropi, mizerie, câini nesimtire
  Trebuie să fii extrem de idiot sa nu vezi ce se intampla
  Sunt un simplu cetatean nu fac politica, dar ORAȘUL E DISTRUS SI NU SE FACE NIMIC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *