Pârțul care se vrea furtună

Sau Miron Cozma de pe „Sport24Bacău”

Atențiune, urmează un pamflet !

Mascota din imagine a fost angajată pe postul de consilier media la Clubul sportiv al Primăriei….pardon, al Partidului Național Liberal.

Timp de șapte ani a supt țâța cu lapte și a lins miere curgându-i balele peste tot unde era rost de cheltuirea banului public, dar in special băgat, cu capul inainte, până la gât in sportul băcăuan. Acolo a găsit culoar alături de Gabriel Lupu Stănica și Radu Marioara…doi ingeri păzitori ai sportului băcăuan, care au sfârșit până la urmă in a avea dosare pe rol și in a le fi tăiate aripile liberale. De asemenea caricaturistul din imagine are un proces cu Clubul unde a fost angajat in care se spune că a incasat bani ilegal.

Pupinlicurici profesionist, mascota VERM ( cum ii spun prietenii) s-a transformat in Miron Cozma de Bacău. Un Miron modern, cu lămpaș Samsung și cu bâtă Iphone, căpătate din banii de pe vremea când era băgat cu tot cu ochelarii aburiți in sfincterul striat al mașinăriei liberale de tocat banii publici. ( metaforă curajoasă)

După ce a fost dat afară de mine, de la Club, și aruncat ca pe un chilot ( a se citi pilot) eșuat, curajos ca un ” epure” el atacă de pe pagini și conturi false.
O pagina falsă gândită in devălmășie cu alți doi „ziariști” sugative, Sebi Șufariu și Ionuț Avram, este ” Javriliu ” care a fost inchisă de FB până la urmă, dar după ce acolo cei trei mineri au postat lucruri care le fac cinste unor ziariști serioși :

– că subsemnatul ar fi furat o trusă de machiaj de prin Franța…😂😂😂 Bine că nu au spus că am furat sutiene.
– că m-am culcat cu nu știu ce rusoaice. Deși, asta să fim sinceri, n-ar fi chiar o jignire.
– că l-am omorât pe Kenedy și că eu sunt vinovat de dispariția dinozaurilor.

Fel și fel de trăznăi menite, sanchi, să-mi strice imaginea.

Om serios, la 50 de ani, mascota VERM a postat pe acea pagină diploma mea de BAC pe care a primit-o de la cei doi ziariști sugaci liberali….Șufariu și Avram. ( cel puțin așa se arată in dovezile care mi-au fost livrate și pe care le voi prezenta instanței).
Lucru ilegal care se pedepsește aspru.

Mineriada contra mea continuă și pe un site de sport ….Sport24Bacău, unde acest VEM impreună cu una mică, al cărei nume nu-l spun ( pentru că imi provoacă milă) aruncă cu lături din toate pozițiile…..și bineințeles 90% dintre informații sunt false, dar intenționat scrise fals…..pentru că atât ii duce capul.

Din nefericire, Miron Cozma de pe „Sport24Bacău” lucrează la sportivi și antrenori și se folosește intr-un mod scârbos de slabiciunile și lipsurile acestora transformându-le intr-o armă de atac impotriva mea….director al Clubului sus menționat.

Mă ia dorul de ducă când văd caricaturiști care se erijează in oameni de sport. Când văd antrenori de inot care nu știu să inoate, antrenori ahtiați după bani și când văd ziariști care incasează bani de la politic dar sunt cei mai mari moraliști.
Mă ia dorul de ducă când văd câte un pârț care se vrea furtună.

PS : nu mă voi opri in a mă lupta cu minerii și mineriadele camarilei PNL. Știu că suferă și că le este greu să se deconecteze de la bani, dar la fel ca pentru orice om drogat sau alcoolic….este o perioadă de sevraj și după tratament indelungat se vindecă.

Eu vă salut…………dulce-acrișor.
Adrian sunt……………….antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *