Băcăuan medaliat cu aur la Campionatele Europene de gimnastică PNL.

Atențiune, urmează un pamflet!

După ce ieri in meciul de box pentru centura de aur a organizației municipalei PNL Bacău, câștigător a fost Dragoș Luchian prin KO , astăzi , Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor au fost medaliați la Campionatele Europene de gimnastica de la Cluj ce s-au desfășurat în duplex cu alegerile organizației județene PNL Bacău.

În finala masculină pe aparatele liberale, la Bacău, și-au dat concursul doi talentați gimnaști : Ionel Palăr și Nea Petrică Mihăilă.

Cel de-al doilea concurent a ales bârna.
Cu un exercițiu ce la antrenamentele tehnice îi ieșea perfect , sub privirile antrenorilor Luchian și Ciubotaru, astăzi talentatul gimnast a fost depunctat sever de arbitri.
Piciorușele-i cu mușchii ușor atrofiați, mărimea 45, i-au alunecat în timpul unei frumoase răsuciri in 360 grade pe bârna de numai 10 cm lățime și s-a sfârșit cu o aterizare in nas.

Astfel, vorba ” vezi paiul din ochii lui Ionel Palăr, dar nu vezi bârna din ochii tăi” a devenit zicala probei.

La partea artistică, Nea Petrică a fost de asemenea depunctat pentru pilozitatea excezivă de sub brațul de dreapta. Cei de la Digi TV au făcut chiar o reclamație și au cerut despăgubiri pentru scăderea audienței. Sponsorul Gillette a cerut rezilierea contractului și excluderea din viața politică a virilului gimnast pedelist.

In final , Nea Petrică a primit 100 de voturi de la membrii PNL.

Campionul en-titre, Ionel Pălăr a ales solul.

Pe o muzică antrenantă, Gică Petrescu – Dă-i cu șprițul pân’ la ziuă! , gimnastul băcăuan a fost votat de 243 dintre membrii PNL din sală.

Exercițiul a fost compus din câteva linii perfecte cu salturi înainte și înapoi, săritura Stavarache și un șpagat perfect intre doctrinele politice.

Detenta politică , ținuta invidiată chiar și de Nadia, frumusețea costumului marca Cătălin Botezatu, au convins arbitrii că Ionel Palăr trebuie să fie câștigătorul acestei competiții și totodată președintele organizației județene PNL Bacău.

Iată ce au declarat cei doi pentru blogul adrian-gavriliu. ro :

Nea Petrică Mihăilă : ” Regret că am dezamagit. Sunt devastat. Așteptările echipei mele au fost mari de la mine. Este vina soției că mi-a tăiat unghiile înainte de probă și nu m-am mai putut agăța de bârnă ca la antrenamente. Promit că mă voi antrena intens patru ani până la următoarele campionate. Voi renunța la părul de sub braț și îmi voi lăsa unghiile să crească. ”

Ionel Palăr : ” Nu am avut emoții. Săritura Stavarache și-a spus cuvântul. Este un exercițiu ce incă aduce multe puncte. Mulțumesc vecinilor mei că mi-au suportat antrenamentele efectuate pe covorul din sufragerie.
Totuși am întâmpinat și probleme. Din cauza primarului Cosmin Necula, și a președintelui CJ , Brașoveanu Sorin, a nins mult în ultimele zile și solul nu a fost pe gustul meu. Le promit cetățenilor din județul Bacău un sol numai bun pentru agricultură dar și pentru sport. ”

Hai, Bacăul, hai PNL!

Eu vă salut…….dulce-acrișor,
Adrian sunt….antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *