Datorită lui Prostian Ghingheş elevii nu vor învăța zilele acestea

Atențiune urmează un pamflet !

Pentru cine încă nu a aflat, Consiliul Local Bacău are privilegiul să aibă in componența sa un bebe consilier local, independento-pesedist.

Cu pamperșii galbeni in față, maro in spate, cu muci la nas, solizi iarna, lichizi vara, dar cu gura mare ca un bebeluș invadat de colici, Prostian Ghingheş impresionează de fiecare dată când il lasă mămica singur in CL.

Pentru că în noaptea de 19 spre 20 aprilie, anno domini, a nins, cel mai activ….baby, dintre consilierii băcăuani, Prostinel Ghingheş, a făcut o propunere incredibilă în ședința de consiliu local, care a avut loc….în visul lui.

Infantilul…pardon, infantul, cunoscut ca un aspru susținător al drepturilor tinerilor, dar mai mult ale tinerelor, a impresionat presa și colegii consilieri cu o propunere parcă scoasă din biblie…după încărcătură umană și nivelul ridicat de înțelepciune.

Propunerea lui a fost ca elevii de liceu să nu mai învețe săptămâna aceasta din cauza zăpezii.

Il acuz pe imberbul consilier că o imită pe Gabriela Firea.
Pe care, deși nu își dă seama, o copiază, având amândoi, aceleași origini social democrate.

Propunerea lui a fost discutată și adoptată în plenar cu un vot pentru ( al lui) , o abținere ( a lui) și un vot împotrivă ( tot al lui).

Așadar, deși elevii sunt în vacanța de Paști săptămâna aceasta , datorită creativității și detentei politice de care dă dovadă zmiorcăitul consilier, ei nu vor învăța in această săptămână pentru că ninge. Deci vor fi de două ori în vacanță.

Până când i se va închide fontanela, aștept cu nerăbdare următoarele amendamente și propuneri ale vizionarului bebeluș consilier care promite și ieftinirea pampersilor.

Eu vă salut ……………….dulce-acrișor.
Adrian sunt………………………antrenor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *